İZMİR / TORBALI - Şehit Çağatay Necati Dinç İlkokulu

Şehit Çağatay Necati Dinç İlkokulu

Adres
Şehit Çağatay Necati Dinç İlkokulu, Yazıbaşı Mahallesi Namık Kemal Caddesi No 38 Torbalı / İZMİR
Vizyon
• Eğitimde kaliteyi daima en üst seviyede tutmayı gözeterek, • Hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, evrensel düzeyde gerekli bilgi ve donanıma sahip, yaşamında mutlu ve başarılı bireyler yetiştirerek geleceğin dünyasına yön veren • Mezunlarıyla gurur duyan bir eğitim kurumu yaratmak • Ulusal düzeyde lider bir eğitim kurumu olarak daima ilerlemektir.
Misyon
* Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, benimseyen, yurdunu seven, * Çağdaş, demokratik ve lâik, * Ulusal ve evrensel değerlere saygılı, * Değişim ve gelişime açık, * Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, * Yaratıcı ve üretken, * Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, * Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Sabahçı
Ulaşım
İzmir-Aydın yoluna 2 km mesafededir. Torbalı´dan 40 dakika arayla 722 nolu ESHOT otobüsleri kalkmaktadır.
Torbalı´ya uzaklığı 11 km´dir. İzmir´e uzaklığı 27 km´dir.
Teneffüs Koçluğu-Değerler Eğitimi-Ayın Öğrencisi-Temiz Sınıf-Okuyorum, Mutluyum
Diğer Hususlar
"Mutlu okul, başarılı gelecek" sloganı ile hareket eden okulumuzda toplam 295 öğrenci bulunmakta olup, İlkokul 12 sınıf (247 öğrenci), 3 Ana sınıfı (43 öğrenci), 4 Özel Eğitim Sınıfı (5 öğrenci), 1 İngilizce Öğretmeni mevcuttur. Okulumuz; Okulum Temiz, Beslenme Dostu Okul ve Sıfır Atık Sertifikaları sahibidir.